5.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАДжоел Ембийд размаза Чикаго (видео)

Джоел Ембийд размаза Чикаго (видео)

Победа №20 за Филаделфия в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Джоел Ембийд просто нямаше спиране. Центърът изнесе най-силният си мач в НБА, за да изведе Филаделфия до победа над Чикаго със 112:105. Това бе успех №20 за Сиксърс в най-силното първенство в света през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: 26-годишният Ембийд доминираше и в двата края на игрището, за да приключи двубоя с рекордните за себе си 50 точки при 17/26 в стрелбата от игра и 15/17 от линията за изпълнение на наказателни удари. На сметката си той остави още 17 борби, 5 асистенции, 2 откраднати топки и 4 чадъра за 36 минути на паркета.

От неговите съотборници Тобайъс Харис се разписа с 22 точки, 12 борби и 7 асистенции. Дани Грийн се отчете с 13 и 5 асистенции.

Зак Лавин бе най-резултатен за Чикаго с 30 точки, 5 борби и 5 асистенции. Уендъл Картър Джуниър остана с 15.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: При 107:103 Джоел Ембийд блокира изстрел на Зак Лавин минута преди края на двубоя, а след това отбеляза, за да увеличи аванса на Сиксърс до 109:103 и оттам връщане нямаше.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В следващия си мач Чикаго ще излезе срещу Сакраменто, а в неделя Филаделфия ще се изправи срещу Торонто.

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – ЧИКАГО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани