9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: Многото грешки и превъзходството на Берое в борбата се оказаха...

Янко Янков: Многото грешки и превъзходството на Берое в борбата се оказаха решаващи

Трябва да работим повече, смята наставникът на Шумен

За срещата с Берое мога да кажа, че започнахме мача добре. Загуба на концентрация втората част позволи на противника да се откъсне напред с 13 точки на полувремето. През третата част се опитахме да се върнем и в голяма степен успяхме, но многото технически грешки и категоричното превъзходство на домакините в борбата, се оказаха решаващи за изхода на срещата. Не можахме да се възползваме от ситуацията, те имаха по-слаба стрелба, но въпреки това спечелиха заслужено. Ние трябва да работим повече и трябва да работим по-усилено, за да поправим грешките“, коментира наставникът на Шумен Янко Янков след загубата в Стара Загора с 63:85.

Берое намери правилния път срещу Шумен (видео)

Ето и какво бе мнението за мача на баскетболиста на Шумен Евгени Василев:

Имам много хубави спомени от Стара Загора. Прекарах 4 години тук. Смятам, че този път играхме добре. Държахме се близо първото полувреме и въобще в мача. В края на втората част направихме доста глупави грешки, които им позволиха да отворят разлика. През третата ги доближихме и мачът се поизравни, но същите грешки се повториха и в четвъртата част. Направиха добра серия от бързи контраатаки и разликата отново се вдигна. Сезонът е дълъг, надявам се да се представим по-добре с напредването му.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани