12.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Нямаме време за отпускане

Людмил Хаджисотиров: Нямаме време за отпускане

На полувремето казах на момчетата каквото трябва и взеха мерки, заяви треньорът на Рилски спортист

Видимо, след тази победа над Спартак Плевен преди няколко дни, имаше подценяване. По никакъв начин обаче не омаловажавам усилията на Шумен, който изигра много добро първо полувреме. Вкараха и трудни стрелби с доста добра успеваемост. Нашата енергия и агресия пък беше под всякаква критика и съответно заради това получихме толкова много точки. На полувремето казах на момчетата каквото трябва и взеха мерки, и фактически това, което исках през първото полувреме, се получи през второто. Третата част ни вкараха 8 точки. В четвъртата пък ни вкараха 13 с два коша в последната минута, които трябваше да спрем с един фаул, който имахме да даваме„, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха над Шумен със 103:71 в мач от НБЛ. 

Рилски спортист даде само една част на Шумен (видео)

Спечелихме борбата, изобщо през вторите 20 минути играхме така, както трябва, и се видя разликата. Поздравявам и Шумен, който игра силно, освободено и направи добро първо полувреме. Сега при нас има два дни, в които да се подготвим за здрав мач срещу отбор, който победи Шумен като гост и то с разлика. Това означава, че нямаме време за отпускане и трябва да се подготвим по най-добрия начин„, каза още наставникът на самоковци, които са лидери в родния елит с баланс от 9-0. 

„Относно дебюта на Йордан Минчев, мога да кажа, че той прогресира. Всеки ден състоянието му става все по-добро, започна вече да тренира почти наравно с отбора и смятам, че ако всичко е наред, в най-скоро време ще може да направи своя дебют с екипа на Рилски“, допълва Людмил Хаджисотиров. 

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани