20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАЯнис с най-много победи в историята на Милуоки, изпревари Сидни Монкриф (видео)

Янис с най-много победи в историята на Милуоки, изпревари Сидни Монкриф (видео)

Милуоки лимитира и Чикаго под 100 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Янис Адетокунбо се превърна в най-печелившия играч в историята на Милуоки, изпреварвайки Сидни Монкриф със своята 489-та победа в НБА (б.а. – включително и плейофите). Това се случи, след като Бъкс отказаха Чикаго със 113:97 като гости, за да достигнат до пети пореден триумф в най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Янис Адетокунбо навъртя на сметката на Милуоки 46 точки, допълнени от 16 борби и 6 асистенции. Деймиън Лилард добави 16 и 7 асистенции. Патрик Бевърли се разписа с 14 точки.

Коби Уайт бе най-резултатен за Чикаго с 22 точки. Никола Вучевич се отчете със 17 и 9 борби, но той не завърши срещата, тъй като бе изгонен. Ейо Досунму остана с 15 точки, 5 борби и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Бъкс водеха с 14 точки на голямата почивка, но Булс не се отказаха и след силна третата четвърт излязоха напред с 8 точки в началото на последния период. Милуоки обаче отговори със серия от 17-0, за да си гарантира успеха, оставяйки съперника под 100 точки в четвърти пореден мач.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 5 март Милуоки ще бъде домакин на Лос Анджелис Клипърс, докато Чикаго ще излезе срещу Сакраменто на Александър Везенков същия ден.

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – ЧИКАГО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани