9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияЯмбол ще разчита и на американски гард (видео)

Ямбол ще разчита и на американски гард (видео)

Джермая Пейдж ще стане част от тима на Тони Дечев

Ямбол привлече първото си чуждестранно попълнение за новия сезон. Треньорът Тони Дечев ще разчита и на американеца Джермая Пейдж, съобщават от клуба.

Роден е на 16 февруари 1996 г. в Денвър, щата Колорадо. Висок е 188 см. и тежи 85 кг. Завършва гимназията „Рейнджвию“, като държи рекордите на учебното заведение по отбелязани точки в един мач (52 точки), най-много отбелязани тройки в един двубой (13). Получава и голямо признание, попадайки в отборите All American, McDonald’s. След силното си представяне на гимназиално ниво Джермая Пейдж приема поканата на Колорадо Стейт и в периода от 2014 до 2019 г. играе за този университет. В последната си година записва средно по 15.6 точки, 4.8 борби и 2.5 завършващи подавания.

Професионалната му кариера преминава още естонския Парну, а след това продължава в косовския Призрен. Последно се изявява в украинския Харковски Соколи, с който има средни показатели от 9.3 точки, 2.8 борби и 2.3 асистенции в 16 двубоя в Суперлигата.

Вижте го сами:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани