Шон Смит: Първите минути бяха за напасване, след това дойде нашата увереност

Целта е да спечелим турнира, каза още крилото на Черноморец

266

“Третата четвърт започнахме много интензивно. Знаехме, че това са най-важните минути от мача. Искахме да зарадваме тези фенове и това се получи. Знаехме, че два поредни двубоя няма да бъдат лесни срещу ЦСКА. По начина, по който започнахме, беше видно, че сме нервни, защото трябва да спечелим Купата. Първите минути бяха за напасване в мача. След това дойде нашата увереност и играта ни потръгна, сподели Шон Смит след победата на своя Черноморец над ЦСКА с 92:66 в среща от 1/4-финалите в турнира за Купата на България. 

Тази зала ми харесва. Има повече фенове. Надявам се те да ни помогнат да победим Рилски. Това е една хубава зала, но трябва да бъде и по-пълна”, допълни крилото на бургазлии, който регистрира 10 точки, 8 борби и 8 асистенции. 

Разбира се, че сме много мотивирани за Рилски спортист. Те ни победиха два пъти с пропуснати последни стрелби от нас. Но ние нямахме Тони Троша. Сега той се върна, играем у дома. Целта е да спечелим турнира”, каза още Шон Смит. 

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКMax Sport
Предишна статияВасил Евтимов посвети успеха над ЦСКА на баща си
Следваща статияРосен Барчовски: Чудеса се случват, когато си готов
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."