16.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияДимана Георгиева отново на терена, облича екипа на Берое

Димана Георгиева отново на терена, облича екипа на Берое

Старозагорки с ново попълнение за старт на 2024 г.

Берое се превърна в поредния отбор, който започна 2024 г. с промяна. Димана Георгиева ще се присъедини към състава на старозагорки, обявиха от клуба в социалните мрежи.

Димана Георгиева се завръща на паркета след пауза от около година и половина. За последно 188-сантиметровата състезателка носи екипа на друг тим от родната А група – Монтана 2003. За него през 2021/2022 регистрира средно по 10.7 точки, 8.6 борби и 1.9 асистенции в общо 42 мача във всички турнири.

За отбора от родния си град тя има три периода. В последния центърът има 3 шампионски титли, 3 Купи и 3 Суперкупи на България. В кариерата си досега Димана Георгиева преминава през Нефтохимик 2010, както и през италианските Приоло, Рагуза и Брони, и през немския Донау Рийс.

Димана Георгиева дебютира за българския национален отбор през 2006 г., като е негов капитан. Преди това преминава през всички формации на женския национален тим при подрастващите.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани