Росен Барчовски: Чудеса се случват, когато си готов

Ние нямахме никакви аргументи, смята наставникът на ЦСКА

246

„За да победим Черноморец в този състав, в който се намираме, и в състоянието, в което са, трябва да се случи чудо. Чудеса се случват, когато си готов и когато имаш поне някакви аргументи. Ние нямахме никакви аргументи. От началото на втората част започнахме да падаме надолу. Устискахме някак си до голямата почивка. След което агресивна защита, грешки, не може да влезем в нападение, последвани от контраатака, грешки и то такива, които са на центъра. Ние първо нямаме гард, нямаме четворка, нямаме и ротация. Това е ясно, няма какво да коментираме. Не го и казвам като оправдание“, коментира наставникът на ЦСКА Росен Барчовски след загубата от Черноморец с 66:92 в среща от 1/4-финалите за Купата на България.

„Не можем да издържим физически на това темпо с 8-9 човека, като 2-3 момчета от тях са млади. Това е обективното. Да, искаше ми се да можем да задържим мача равностоен, да можем да влезем в последната част, когато напрежението да легне върху тях, но не се случи. Буквално за 10 минути стана 18 точки разлика и после не е възможно. Когато се разиграе един отбор, след това е много трудно, каза още наставникът на „червените“.

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКMax Sport
Предишна статияШон Смит: Първите минути бяха за напасване, след това дойде нашата увереност
Следваща статияДенвър превзе Остин (видео)
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."