7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоЕвропаШампионът в Евролигата иска Везенков (видео)

Шампионът в Евролигата иска Везенков (видео)

Българинът е основна цел в селекцията на Анадолу Ефес

Изявите на Александър Везенков през последния сезон в Евролигата няма как да бъдат подминати. Изглежда играта на крилото е направила впечатление и на шампиона в турнира на богатите Анадолу Ефес.

Според медиите на Стария континент, българинът е основна цел на турския първенец, след като Адриен Моерман обяви, че напуска Истанбул. Французинът изкара три сезона в турския гранд.

Националът на България има още една година от настоящия си договор с Олимпиакос. Гръцкият гранд обаче няма намерение да се разделя с него, като наскоро му предложи удължаване на споразумението с още два сезона. И неслучайно.

2020/2021 бе много силен за Александър Везенков, който той стана MVP на тима си в Евролигата. На сметката си 25-годишният баскетболист остави средно по 11.5 точки, 4.1 борби и 5.4 асистенции в общо 31 мача на „червено-белите“ в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани