12.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБААтланта не се отказва, изравни за 2-2 на полуфиналите на Изток (видео)

Атланта не се отказва, изравни за 2-2 на полуфиналите на Изток (видео)

"Ястребите" заличиха пасив от 18 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Атланта прекъсна серия от две поредни загуби в полуфиналите на Изток. „Ястребите“ надвиха Филаделфия със 103:100 у дома за 2-2 победи във втория етап на плейофите в НБА.

НАЙ-ДОБРИ: Трей Йънг остави на сметката на Атланта 25 точки и 18 асистенции. Богдан Богданович добави 22 и 5 асистенции. Джон Колинс приключи с 14 точки и 12 борби.

Тобайъс Харис бе най-резултатен за Филаделфия с 20 точки. Джоел Ембийд, който игра с травма в дясното коляно, и Сет Къри останаха с по 17, като първият грабна и 21 борби.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Сиксърс профукаха аванс от 18 точки, а съперникът се възползва и стигна до пълен обрат пред последната четвърт. Трей Йънг бе точен за 99:98 1.17 мин. преди края, а след това не пропусна и на два пъти от фаул линията. В последните секунди Филаделфия изпусна да прати мача в продължение, след като Сет Къри пропусна зад дъгата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият мач между двата отбора ще бъде на 17 юни. 

СТАТИСТИКА ОТ АТЛАНТА – ФИЛАДЕЛФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани