20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАЧетирима изгонени след Юта - Индиана (видео)

Четирима изгонени след Юта – Индиана (видео)

Пейсърс прекъснаха успешна серия на съперника

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Индиана прекъсна серията от четири поредни домакински успеха на Юта в НБА. Пейсърс отказаха своя съперник със 111:100 като гости, за да запишат петa победа в лигата през 2021/2022.

И ОЩЕ: 4 минути преди края Майлс Търнър, Руди Гобер, Донован Мичъл и Джо Ингълс бяха изгонени. Причината за това бе участието им в спречкването между първите двама, след като Търнър бутна Гобер, забивайки рамо в гърба му. Французинът не му остана длъжен и се опита да го събори на паркета. Двамата трябваше да бъдат разтървани от щабовете, а след двубоя Майлс Търнър обвини Гобер за случилото се.

НАЙ-ДОБРИ: Малкълм Брогдън завърши с 30 точки и 9 борби за Индиана. Ти Джей Макконъл се включи от пейката с 21, 8 борби и 5 асистенции. Келън Мартин вкара 14 точки.

Донован Мичъл бе най-добър за Юта с 26 точки. Руди Гобер оформи дабъл-дабъл – 19 и 11 борби. Джордан Кларксън остана с 11 точки.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 13 ноември Индиана ще приеме Филаделфия, а Юта ще домакинства на Маями.

СТАТИСТИКА ОТ ЮТА – ИНДИАНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани