12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияЧерноморец отново се справи с Берое (видео)

Черноморец отново се справи с Берое (видео)

12 поред за бургазлии в НБЛ

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Черноморец започна втория етап на редовния сезон в НБЛ  по начина, по който завърши предишния – с победа. В своята зала „Бойчо Брънзов“ отборът на Васил Евтимов се наложи на Берое с 86:74 в първия мач от 12 кръг в родния елит.

И ОЩЕ: Бургазлии са еднолични лидери в класирането с баланс от 12-0, докато старозагорци имат 4 успеха и 8 поражения и са шести.

НАЙ-ДОБРИ: Христо Захариев отбеляза 21 точки за Черноморец. Травис Макконико добави 16. Шон Смит бе много полезен и оформи дабъл-дабъл – 14 точки и 10 борби.

Даръл Дейвис също стигна до двойните показатели за Берое – 27 точки и 11 борби. Карлос Пепин се разписа с 15 и 5 борби. Дарин Иванов остана с 13 точки.

РАЗВИТИЕТО: Бургазлии стигнаха до преднина в края на първата част и чрез Шон Смит и Милен Захариев фиксираха 23:18 в своя полза. През втория период домакините направиха аванса си двуцифрен и чрез Николай Георгиев, Травис Макконико и Христо Захариев поставиха на таблото 46:35 в своя полза. След паузата въпреки силната игра на Карлос Пепин и Даръл Дейвис, Черноморец успя да запази лидерството, като до финалната сирена не го изпусна.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 23 декември Черноморец ще има визита на Рилски спортист, докато същия ден Берое ще излезе срещу Шумен у дома.

СТАТИСТИКА ОТ ЧЕРНОМОРЕЦ – БЕРОЕ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани