8.6 C
София
неделя, май 12, 2024
НачалоБългарияЧавдар Костов: Този двубой се разви по същия начин като мач №1

Чавдар Костов: Този двубой се разви по същия начин като мач №1

Когато те оставят сам и ти не можеш да вкараш, нормално е да те победят, бе мнението на капитана на Рилски спортист

“Пореден мач започваме по един и същи начин. Този двубой се разви по същия начин като мач №1. Поведохме, след това Черноморец се върна, поведе ни с 10-тина точки и накрая не успяхме да се върнем. Изпуснахме доста отворени стрелби, което когато те оставят сам и ти не можеш да вкараш, нормално е да те победят. Трябва да се концентрираме и в следващия мач да бъдем малко по-продуктивни от тройката“, бе мнението на капитана на Рилски спортист Чавдар Костов, чийто тим допусна поражение в мач №3 от полуфиналите в НБЛ след 70:84 срещу Черноморец. 

„Нямам обяснение за спада във втората част, трябва да питате треньора, той повече ги вижда нещата. Трябва да бъдем концентрирани. Ако в следващия мач успеем да поведем в първата четвърт, единствената мисъл е във втория период да изконтролираме двубоя и да бъде пак за нас. Атмосферата беше много хубава. Като цяло ме изненада. Беше доста пълна залата и се надявам отсега нататък Бургас да приема мачовете си тук”, допълни гардът, който остави на сметката на самоковци в тази среща 14 точки.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани