Цървена Звезда сломи АСВЕЛ у дома (видео)

Сръбският гранд подари победа в Евролигата на своя нов треньор Душко Иванович

444

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Цървена Звезда бе на път да профука аванс от 16 точки, но издържа срещу АСВЕЛ, достигайки до победата след 71:67 у дома в мач от 8 кръг в Евролигата. Селекцията на Душко Иванович е с баланс от 2-6, като остава на дъното, въпреки триумфа, докато французите са 15-ти с 3 успеха и 5 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Иванович се отчете с 16 точки за Цървена Звезда. Лука Вилдоса добави 12. Неманя Недович финишира с 11 точки.

Дейвид Уайти бе най-резултатен за АСВЕЛ с 16 точки. Чарлс Кахуди вкара 14 плюс 5 борби. Ретин Обасохан остана с 13 точки.

КЛЮЧЪТ: „Звездашите“ нанесоха своя удар в самия край на срещата. Домакините направиха серия от 8-0, дело на Неманя Недович и Огнен Добрич, за да откажат съперника и да фиксират крайното 71:67 в своя полза.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 22 ноември Цървена Звезда ще има за съперник АЛБА Берлин, докато ден по-късно АСВЕЛ ще приеме Байерн Мюнхен.

СТАТИСТИКА ОТ ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА – АСВЕЛ

Предишна статияРецитал и рекорд за Везенков в Мюнхен (видео)
Следваща статияАлександър Везенков: Защитата бе ключовият фактор за победата
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."