18.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоНБАНБА забранява на играчите барове, клубове и публични събития

НБА забранява на играчите барове, клубове и публични събития

Ръководство от 158 страници получиха клубовете от лигата

Правилата, които играчите от НБА трябва да спазват по време на пандемия, стават все повече и повече. От лигата разпространиха ново ръководство с препоръки, което се събира в 158 страници.

По време на престоя си в градовете, където отборите се подготвят, играчите от най-силното първенство в света нямат право да посещават барове и клубове, развлекателни и спортни събития, обществени зали, спа центрове и басейни.

По време на пътуванията баскетболистите могат да посещават ресторанти, одобрени от лигата, за да се хранят на открито или вътре в заведенията, но на места, където няма струпване на хора.

Нарушенията на правилата, които предизвикват огнища на COVID-19 и принуждават НБА да прави промени в програмата си, могат да доведат до глоби, дисквалификации и др. наказания.

От Асоциацията ще подлагат на тестовете поне два пъти седмично семействата на играчите и хората, които работят в залите.

Наскоро стана ясно, че в периода от 24 до 30 ноември положителни проби за коронавирус в НБА са дали почти 10% от състезателите.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани