16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаЦървена Звезда завърши сезона в Евролигата със стил (видео)

Цървена Звезда завърши сезона в Евролигата със стил (видео)

Отборът на Деян Радонич повали Анадолу Ефес у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: В мач, изпълнен с множество обрати, Цървена Звезда използва финален щурм и удари Анадолу Ефес с 93:85 у дома за край на участието си в Евролигата за 2021/2022.

И ОЩЕ: „Звездашите“ финишират на 11-то място в редовния сезон в турнира на богатите с баланс от 12-16, докато турският гранд е с 16-12 и ще очаква резултата от срещата между Макаби Тел Авив и Фенербахче на 13 април, за да разбере дали ще запази петото си място.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Калинич бе близо до трипъл-дабъл за Цървена Звезда – 16 точки, 10 борби и 8 асистенции. Огнен Добрич и Нейт Уолтърс добавиха по 15. Лука Митрович отбеляза 11 точки.

Шейн Ларкин бе най-добър за Анадолу Ефес с 16 точки и 6 асистенции. Брайънт Дънстън реализира 14. Крис Сингълтън остана с 13 точки и 8 борби.

КЛЮЧЪТ: След като изоставаше с 10 точки, Ефес се съвзе и излезе напред с 82:77 4 мин. преди края. Цървена Звезда обаче отвърна със серия от 12-2, дело на Лука Митрович, Никола Калинич и Нейт Уолтърс, за да си върне инициативата. 

СТАТИСТИКА ОТ ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА – АНАДОЛУ ЕФЕС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани