13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаЦървена Звезда взе опитен стрелец (видео)

Цървена Звезда взе опитен стрелец (видео)

Тайлър Рочести познава атмосферата в клуба от Белград

Цървена Звезда си осигури услугите на един от най-добрите реализатори в Евролигата през последните пет години. Тайлър Рочести ще се присъедини към състава на сръбския гранд, потвърдиха от клуба.

35-годишният американец, който има още израелско и черногорско гражданство, познава атмосферата в Цървена Звезда от периода си в Белград през 2017/2018. Тогава той оставя срещу името си средно по 13.4 точки, 2.3 борби и 5 асистенции в общо 30 двубоя на “звездашите” в Евролигата.

В кариерата си досега Тайлър Рочести носи още екипите на Галатасарай, АЛБА Берлин, Льо Ман, Баскония, Монтепаски Сиена, Нижни Новгород, Макаби Тел Авив, Локомотив Кубан. Освен това, има и година в Китай.

През 2019/2020 Тайлър Рочести бе съотборник на Александър Везенков в Олимпиакос. Реализатор №1 в турнира на богатите през 2015 г. Шампион на Сърбия отпреди две години, като има на сметката си още Суперкупата и Купата на Италия.

Вижте го сами:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани