16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаЦСКА Москва укроти Фенербахче за една част (видео)

ЦСКА Москва укроти Фенербахче за една част (видео)

Руският гранд взе предимство на старта на плейофите в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: ЦСКА Москва взе предимство на старта на плейофите в Евролигата. Селекцията на Димитрис Итудис се справи със съпротивата на разкъсвания от проблеми Фенербахче с 92:76 у дома, за да поведе с 1-0 в серията от 1 кръг на елиминациите в турнира на богатите.

НАЙ-ДОБРИ: Даниел Хакет и Уил Клибърн завършиха с по 20 точки за ЦСКА Москва. Йоханес Войтман оформи дабъл-дабъл – 12 и 10 борби.

Нандо Де Коло бе най-резултатен за Фенербахче с 27 точки. С 12 остана Лоренцо Браун. Извън състава останаха шестима играчи, които са с коронавирус или с травми. В Москва с отбора не е и треньорът Игор Кокошков.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Руснаците стартираха последната четвърт с пасив от 2 точки, но след това наложиха волята си със защита. Обратът бе пък дойде със серия от 12-0, за която тон даде Даниел Хакет.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до три победи от пет двубоя. Следващият мач между ЦСКА Москва и Фенербахче ще бъде на 23 април от 20.00 ч. 

СТАТИСТИКА ОТ ЦСКА МОСКВА – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани