6.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаЦСКА Москва разби ПАО с 14 тройки (видео)

ЦСКА Москва разби ПАО с 14 тройки (видео)

3 поред за руския гранд в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: В битката между гигантите в Евролигата ЦСКА Москва грабна третата си поредна победа, след като разби Панатинайкос с 97:77 в първия мач от 13 кръг. Така селекцията на Димитрис Итудис вече има баланс от 8-5 и заема шесто място в класирането, докато „детелините“ са 17-ти с 3 успеха и 10 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Алексей Швед напомни за себе си и се разписа със 17 точки за ЦСКА Москва, които гарнира с 13 асистенции. Уил Клайбърн и Семьон Антонов добавиха по 16. Габриел Люндберг се отчете с 11 точки.

Окаро Уайт бе най-резултатен за Панатинайкос с 19 точки. Джеръми Еванс вкара 15. Йоргос Папаянис и Неманя Недович останаха с по 14 точки, като първият овладя и 9 борби.

КЛЮЧЪТ: Макар че бяха без Торнике Шенгелия, Даниел Хакет и Йоханес Войтман, руснаците взеха предимство още в началото и успяха да го запазят около 20 точки през по-голямата част от второто полувреме. ПАО не съумя да се противопостави на офанзивната сила на съперника, особено по периметъра, след като бе 7/25 зад дъгата срещу 14/28 за ЦСКА Москва.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 10 декември ЦСКА Москва ще гостува на Жалгирис, а Панатинайкос ще приеме АЛБА Берлин.

СТАТИСТИКА ОТ ЦСКА МОСКВА – ПАНАТИНАЙКОС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани