24.8 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоЕвропаНандо Де Коло подобри рекорд на Спанулис в Евролигата (видео)

Нандо Де Коло подобри рекорд на Спанулис в Евролигата (видео)

Фенербахче прекъсна серия от четири поредни загуби

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Фенербахче прекъсна серията си от четири поредни загуби в Евролигата. Пред своята публика отборът на Саша Джорджевич се справи със съпротивата на Монако с 96:86 в мач от 13 кръг в турнира на богатите. „Фенерите“ са с баланс от 4-9 и са 15-ти в класирането, докато тимът на Звездан Митрович има 5 успеха и 8 поражения, което го поставя на 12-то място в класирането.

НАЙ-ДОБРИ: Ян Весели бе много полезен и оформи дабъл-дабъл за Фенербахче – 20 точки и 10 борби. Марко Гудурич добави 18. Нандо Де Коло вкара 15 точки.

Майк Джеймс бе над всички за Монако с 31 точки, от които 5 тройки. Якуба Куатара се отчете с 15 и 6 борби. Алфа Диало остана с 10 точки.

И ОЩЕ: Носителят на 2 трофея в Евролигата Нандо Де Коло изкачи още един връх в своята кариера. 34-годишният французин вече е №1 по коефициент за всички времена в най-силната клубна надпревара на Стария контиент, измествайки от първото място легендата Василис Спанулис.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 9 декември Фенербахче ще гостува на Зенит, а ден по-късно Монако ще приеме Армани Милано.

СТАТИСТИКА ОТ ФЕНЕРБАХЧЕ – МОНАКО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани