6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияЦСКА мина кота 100 срещу Берое (видео)

ЦСКА мина кота 100 срещу Берое (видео)

"`Червените" с победа №18 в родния елит

КАКВО СЕ СЛУЧИ: ЦСКА постигна 18-ти успех в НБЛ през този сезон. На свой терен отборът на Росен Барчовски се наложи над Берое със 104:71 в първия мач от 29 кръг в родния елит. Столичани имат в актива си и 8 загуби, с което се нареждат на второ място в класирането, докато старозагорци са с баланс от 12-15 и са шести.

НАЙ-ДОБРИ: Зейн Ноулс реализира 21 точки за ЦСКА, допълнени от 7 борби. Таменанг Чо добави 16 и 9 борби. С по 12 точки се отчетоха Брандън Йънг и Драган Зекович, който допълни сметката си с 6 борби и 7 асистенции.

Дариъс Хол бе най-добър за Берое с 26 точки и 5 борби. Мартин Стефанов остана с 10 и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: ЦСКА си гарантира двуцифрен аванс още в първите 10 минути и воден от Зейн Ноулс, Таменанг Чо и Андрей Иванов дръпна с 21:9. През втория период двата отбора стояха равностойно на паркета, но домакините съумяха да запазят предимството си и да фиксират 48:36 в своя полза на голямата почивка, въпреки усилията на Дариъс Хол и Мартин Стефанов. До финалната сирена „червените“ не изпуснаха контрола над срещата и стигнаха до деветата си поредна победа в НБЛ, оформяйки крайното 104:71.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 aприл ЦСКА ще приеме Черноморец, докато два дни по-късно (б.а. – 14 април) Берое ще гостува на Левски.

СТАТИСТИКА ОТ ЦСКА – БЕРОЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани