16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияХристо Захариев: Вкарахме няколко тройки, които ни помогнаха да спечелим

Христо Захариев: Вкарахме няколко тройки, които ни помогнаха да спечелим

Радвам, че успяхме да зарадваме хората в залата, допълни крилото на Балкан

Изпуснахме преднината, която бяхме натрупали и допуснахме мачът да се решава накрая. Вкарахме няколко тройки, които ни помогнаха да спечелим. Тренирахме доста тази седмица, но явно тази пауза, с толкова дни без двубой се е отразила на игровия ни ритъм. Все пак се радвам, че успяхме да зарадваме хората в залата и да да спечелим„, сподели Христо Захариев след победата на своя Балкан над Черноморец с 83:78, за която се отчете с 11 точки и 5 асистенции.

Аз съм добре, всичко е наред. Вече мисля, че съм на 100%, просто трябва малко игрови ритъм. Очаква ни много тежък мач в сряда, така че трябва да се съберем и да го спечелим. Имаме и доста тежко пътуване с ранно ставане, но това беше единственият вариант и го приемаме. Такава е програмата със сгъстени мачове, но ще трябва да се адаптираме с повече ротация. Всеки, който е на терена, трябва да се раздава„, каза още крилото на „зелените“. 

Балкан издържа на финалния щурм на Черноморец (видео)

ПрезGoogle
ИзточникBotevgrad.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани