15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаФурията Уилбекин изнесе лекция на Монако (видео)

Фурията Уилбекин изнесе лекция на Монако (видео)

Макаби Тел Авив в Топ 4 на Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Макаби Тел Авив записа седма победа в Евролигата през този сезон. Селекцията на Янис Сфайропулос се справи с Монако с 95:84 у дома в мач от 10 кръг в турнира. Израелският гранд има в актива си и 3 загуби, като заема четвърто място, докато отборът на Звездан Митрович е с баланс от 5-5 и е на осма позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Скоти Уилбекин избухна с рекордните за себе си в Евролигата 37 точки за Макаби Тел Авив, от които 6 тройки, плюс 8 асистенции. Джеймс Нънали добави 16. Анте Зизич оформи дабъл-дабъл – 14 точки и 11 борби.

Донта Хол бе най-резултатен за Монако с 18 точки и 9 борби. Дуейн Бейкън вкара 16. Майк Джеймс остана с 14 точки и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Нищо не бе ясно до последната четвърт. В нея Кийнън Еванс и Джеймс Нънали не сбъркаха, за да изведат Макаби напред със 76:71, а Монако така и не успя да реагира. Скоти Уилбекин с кош и успешен наказателен удар направи 79:74 и оттам връщане нямаше.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 19 ноември Макаби Тел Авив ще гостува на Олимпиакос на Александър Везенков, а Монако ще спори с Анадолу Ефес.

СТАТИСТИКА ОТ МАКАБИ ТЕЛ АВИВ – МОНАКО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани