5.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАФиникс с победа №30 в НБА, Крис Пол с трипъл-дабъл (видео)

Финикс с победа №30 в НБА, Крис Пол с трипъл-дабъл (видео)

"Слънцата" повалиха Клипърс у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Финикс стана първият отбор в НБА, достигнал до 30 победи през този сезон. „Слънцата“ сториха това у дома, след като повалиха Лос Анджелис Клипърс със 106:89, записвайки трети пореден успех в най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Камерън Джонсън завърши с 24 точки и 7 борби за Финикс. Джейлън Смит добави 19 и 14 борби. Крис Пол оформи трипъл-дабъл, след като грабна рекордните в кариератa си 13 борби плюс 14 точки и 10 асистенции.

Маркъс Морис бе най-резултатен за Клипърс с 26 точки и 8 борби. Реджи Джаксън се разписа с 16 и 8 борби. С по 10 точки останаха Ерик Бледсоу и Брендън Бостън Джуниър.

КЛЮЧЪТ: След като водеха със 17 точки в третия период, Сънс допуснаха съперника да се доближи след тройка на Амир Кофи за 76:79. След това обаче домакините отбелязаха 6 поредни точки и бавно започнаха да трупат разлика, като до края нe изпуснаха инициативата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 8 януари Финикс ще приеме Маями, а Клипърс ще спорят с Мемфис.

СТАТИСТИКА ОТ ФИНИКС – КЛИПЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани