8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияАмад Рори: Oпитвам се да направя всичко, за да спечелим

Амад Рори: Oпитвам се да направя всичко, за да спечелим

Останахме спокойни, добави гардът на Балкан

Просто успяхме да ги ограничим със здрава защита. Те са добър отбор. Мисля, че играхме здраво, отборно с добра защита и бяхме спокойни в нападение. През първото полувреме просто не стрелях много към коша, а наблягах повече на асистенции и борби. Просто се опитвам да направя всичко, за да спечелим. Със сигурност феновете ни помогнаха, защото бяха много шумни в тяхната подкрепа“, сподели баскетболистът на Балкан Амад Рори след успеха над Левски с 80:74 след драма с продължение в среща №1 от полуфиналите в НБЛ.

Беше много важно да спечелим първия мач. Левски е добър отбор. Всички момчета показахме сърца и другото, което ни помогна, е, че останахме спокойни. В събота очаквам по-тежък мач и имаме нужда от нашите фенове. Със същата подкрепа и усилия на отбора, ще спечелим“, смята гардът, който достигна до трипъл-дабъл – 12 точки, 10 борби и 11 асистенции.

Амад Рори с трипъл-дабъл, Балкан повали Левски за 1-0 на полуфиналите в НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани