20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАФиникс преодоля труден период (видео)

Финикс преодоля труден период (видео)

"Слънцата" се върнаха към победите в НБА, след като повалиха Клипърс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Финикс спря серията си от пет поредни загуби в НБА. Това се случи, след като „слънцата“ се наложиха над Лос Анджелис Клипърс със 111:95 като гости, с което достигнаха до общо 17-ти успех в най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Микал Бриджис вкара 27 точки за Финикс, които допълни с 6 борби. Крис Пол и Жок Ландейл добавиха по 15, като първият направи и 13 асистенции, докато вторият овладя и 10 борби. Девин Букър се завърна в игра с 14 точки.

Терънс Ман бе много полезен за Клипърс и също стигна до двойните показатели – 22 точки и 11 борби. Брандън Бостън Джуниър се разписа с 16. Маркъс Морис остана с 14 точки и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Сънс достигнаха до аванс от 27 точки през първото полувреме, като успяха да запазят лидерството си. Така финалната сирена донесе на „слънцата“ едва втората им победа в осем мача през декември в най-силното първенство в света.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 18 декември Финикс ще се сблъска с Ню Орлиънс, докато Клипърс ще бъдат домакини на Вашингтон. 

СТАТИСТИКА ОТ КЛИПЪРС – ФИНИКС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани