13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАФиникс би Голдън Стейт, Дреймънд Грийн бе изгонен (видео)

Финикс би Голдън Стейт, Дреймънд Грийн бе изгонен (видео)

Девин Букър реализира 32 точки за Сънс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Финикс прекрати серия от две поредни загуби в НБА. Пред своите фенове „слънцата“ отказаха Голдън Стейт със 119:116 и вече имат баланс от 13-10 на осмото място в Западната конференция.

И ОЩЕ: Дреймънд Грийн игра само 17 минути в тази среща. Баскетболистът на Уориърс бе изгонен в третата четвърт, след като получи умишлен фаул от Тип 2, заради удар в лицето на центъра на Финикс Юсуф Нуркич.

НАЙ-ДОБРИ: Девин Букър приключи с 32 точки и 7 асистенции за Финикс. Юсуф Нуркич добави 17, 13 борби и 7 асистенции. Брадли Бийл и Джордан Гудуин се отчетоха с по 16 точки, като последният допълни сметката си с 5 борби и 6 асистенции.

Стеф Къри бе най-резултатен за Голдън Стейт с 24 точки и 5 борби. Брандън Поджемски регистрира 20, 11 борби и 5 асистенции. Джонатан Къминга остана с 16 точки и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Серия от 12-0 в последната четвърт даде тон на Сънс, които поведоха със 109:96, водени от Брадли Бийл и Джордан Гудуин. Уориърс все пак се вдигнаха и сведоха пасива си до 114:115 15 секунди преди края. Девин Букър и Брадли Бийл с 4 поредни успешни наказателни удара подпечатаха успеха на домакините, оформяйки крайното 119:116.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Финикс ще бъде домакин на Бруклин, а ден по-късно Голдън Стейт ще има за съперник Клипърс. 

СТАТИСТИКА ОТ ФИНИКС – ГОЛДЪН СТЕЙТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

3 КОМЕНТАРИ

  1. […] Баскетболистът на Финикс в НБА Юсуф Нуркич коментира ситуацията с изгонването на Дреймънд Грийн от последния сблъсък на неговия тим с Голдън Стейт. Миналата нощ „слънцата“ победиха селекцията на Стив Кър със 119…. […]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани