12.9 C
София
петък, май 10, 2024
НачалоНБАФиладелфия притисна Бруклин до стената (видео)

Филаделфия притисна Бруклин до стената (видео)

Джеймс Хардън и Ник Клакстън не завършиха третия мач от серията

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Филаделфия е на крачка от класиране във втория кръг на плейофите в НБА. Сиксърс се справиха с Бруклин със 102:97 като гости и вече водят с 3-0 победи в серията от елиминациите на Изток.

И ОЩЕ: Джеймс Хардън и Ник Клакстън не завършиха двубоя за своите тимове. Гардът на Филаделфия бе изгонен в третата част за удар в тялото на Ройс О`Нийл, докато Ник Клакстън получи второто си техническо в срещата в последната четвърт, опитвайки се да провокира Джоел Ембийд.

НАЙ-ДОБРИ: Тайрис Макси завърши с 25 точки за Филаделфия. Джеймс Хардън добави 21 и 5 борби за 29 минути. Тобайъс Харис се разписа с 15 точки и 7 борби. Джоел Ембийд оформи дабъл-дабъл – 14 и 10 борби.

Микал Бриджис бе най-добър за Бруклин с 26 точки, 6 борби и 5 асистенции. Спенсър Динуиди се отчете с 20 и 7 асистенции. Ник Клакстън остана с 18 точки.

КЛЮЧЪТ: 1.39 мин. преди края Тайрис Макси се възползва от грешка на съперника, за да постави равенство на таблото за 96:96. Последваха тройка на Макси и ключов блок на Джоел Ембийд при изстрел на Спенсър Динуиди. Ди`Антъни Мелтън сложи точка на спора с кош за 102:97.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Мач №4 от серията между Бруклин и Филаделфия ще бъде на 22 април.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – ФИЛАДЕЛФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани