10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАФиладелфия не се даде на шампиона в НБА (видео)

Филаделфия не се даде на шампиона в НБА (видео)

Джоел Ембийд навъртя 42 точки срещу Милуоки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Филаделфия се върна към победите в НБА. Сиксърс надделяха над Милуоки със 123:120 като гости, за да достигнат до общо 35-ти успех в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Джоел Ембийд се развихри за Филаделфия и навъртя на сметката си 42 точки, като бе 11/14 от линията за изпълнение на наказателни удари, плюс 14 борби и 5 асистенции. Тобайъс Харис и Тайрис Макси добавиха по 19, като първият грабна и 8 борби. Джордж Нианг вкара 18 точки в добавка към 6 борби.

Янис Адетокунбо бе най-добър за Милуоки с 32 точки, 11 борби и 9 асистенции. Жрю Холидей се отчете с 24 и 5 борби. Крис Мидълтън остана с 19 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: След като изоставаха с 15 точки, Бъкс се стегнаха и стигнаха до обрат чрез Янис Адетокунбо и Жрю Холидей за 116:112 3.56 мин. преди края. Гостите реагираха, възползвайки се от грешки на съперника, като направиха серия от 8-0, за да си върнат контрола над двубоя.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Пауза в НБА заради Мача на звездите, който ще се проведе в Кливланд на 20 февруари.

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – ФИЛАДЕЛФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани