16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАФиладелфия надигра Лейкърс за 3 поред (видео)

Филаделфия надигра Лейкърс за 3 поред (видео)

Леброн Джеймс не взе участие в срещата за "езерняците"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Филаделфия триумфира за трети пореден път в НБА. Сиксърс надиграха Лос Анджелис Лейкърс със 105:87 у дома. Това бе общо 29-ти успех за отбора на Док Ривърс в най-силното първенство в света през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Джоел Ембийд, който ще бъде сред титулярите за Мача на звездите в НБА, завърши с 26 точки, 9 борби и 7 асистенции за Филаделфия. Тобайъс Харис добави 23 и 5 борби. Тайрис Макси и Джордж Нианг финишираха с по 14 точки, като първият направи и 10 асистенции.

Леброн Джеймс не игра за Лейкърс в този мач, заради болки в лявото коляно. В негово отсъствие Антъни Дейвис се разписа с 31 точки и 12 борби. Ръсел Уестбрук се отчете с 20. Малик Монк остана с 11 точки.

КЛЮЧЪТ: Сиксърс направиха повече асистенции – 30 срещу 19 завършващи подавания за съперника. Освен това, домакините показаха по-точен мерник в стрелбата от средно-далечно разстояние – 50% срещу 40% за „езерняците“.

И ОЩЕ: Кармело Антъни влезе в конфликт с фен, който наблюдаваше срещата от първите редове в „Уелс Фарго сентър“. 7 минути преди края на последната четвърт крилото не издържа и се насочи към привърженика, който според него го е разсейвал по време на целия двубой. Наложи се реферите да спрат баскетболиста на Лейкърс, а зрителят бе изведен от залата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Лейкърс ще гостуват на Шарлът, а 24 часа по-късно Филаделфия ще излезе срещу Сакраменто. 

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАФИЛФИЯ – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани