7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияУили Атууд – MVP на BBALL.BG за 20 кръг в НБЛ

Уили Атууд – MVP на BBALL.BG за 20 кръг в НБЛ

Американецът оформи КПД 29

20 кръг определено се оказа добър за Ямбол, който в първия си мач от третия етап спечели срещу Черно море Тича с 96:86. С основна заслуга за това бе Уили Атууд, който заслужи званието MVP на BBALL.BG за този кръг в НБЛ. 

Двуметровото тежко крило оформи КПД 29 или най-висок сред играчите от отборите, постигнали победи. На сметката си Уили Атууд остави 23 точки плюс 10 борби, с което оформи дабъл-дабъл.

Освен това, американецът допълни статистиката си с 3 асистенции и 1 открадната топка за 32 минути на паркета. При стрелбата си той бе 7/9 (77%) от средно разстояние, 2/5 (40%) от тройката и 3/4 (75%) от линията за изпълнение на наказателни удари.

С най-висок коефициент 37 този кръг приключи Терънс Томпсън, но неговият Черно море Тича отстъпи при визитата си в зала „Диана“. Новото попълнение на варненци се отчете с 25 точки, 17 борби и 1 асистенция за малко повече от 38 минути на паркета.

Идеална петица на BBALL.BG за 20 кръг в НБЛ

Кръстан Кръстанов – най-добър шести играч на BBALL.BG за 20 кръг в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани