13.6 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Момчетата се забавляваха

Тони Дечев: Момчетата се забавляваха

В паузата ще им бъде някак по-лесно да работят, заяви треньорът на Ямбол

Поздравленията за днешната победа са за момчетата. Имаха нужда от нея. Не беше много лесна, нито много категорична, но поне видях, че в доста от периодите на мача те се забавляваха, което беше и една от днешните им задачи. Някои от другите, за съжаление, не можахме да изпълним, но в двубой като този мисля, че най-важното беше да победим. Ние го направихме, така че още веднъж поздравления за момчетата. Сега в паузата, според мен, ще им бъде някак по-лесно да работят и да вярват, че много от нещата, които направиха, ще им носят успехи в следващите мачове„, заяви треньорът на Ямбол Тони Дечев след успеха над Шумен с 98:77.

Ямбол стопира негативна серия за първи успех в НБЛ

Ето и какво сподели за двубоя баскетболистът на Ямбол Георги Герганов: 

Щастлив съм, че отборът ни записа тази важна за нас първа победа за сезона. Тя дойде в най-подходящия момент. През изминалата седмица тренировъчният ни процес беше много добър, с разбирателство по време на тренировките. Очаквам да продължим в същия дух, защото вярвам, че това е пътят към победите.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани