11.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаЛюдмил Хаджисотиров: Изключително слаб двубой в нападение

Людмил Хаджисотиров: Изключително слаб двубой в нападение

Те рискуваха с тяхната защита и им се получи, каза още треньорът на Рилски спортист

Искам да поздравя Трефъл Сопот. Те играха много добре и с агресивна защита. Ние и в първия мач имахме проблеми с този тим, защото разполага с много високоръстови на всички позиции и определено това ни затрудни днес. Много лошо начало на срещата и първо полувреме, което загубихме с 25:47. Второто полувреме е равно. В миналия мач също не започнахме добре срещу тях и след говорене, анализи и подготовка, този път сторихме същото, което за мен е необяснимо. Карол Грушецки направи много силен мач, вкарвайки 24 точки за 25 минути“, заяви пред БНТ треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след загубата от Трефъл Сопот с 64:84 във ФИБА Къп.

До този момент сме втори по отбелязани точки в целия турнир със средно по 87 и с близо 57% от тройката, но в тази среща вкарахме само 64 точки и сме 3/15 от далечна дистанция. Изключително слаб двубой в нападение, те рискуваха с тяхната защита и им се получи. Напълно резонно спечелиха“, добави Удо, чийто тим допусна трето поражение в турнира.

„Има умора, този цикъл е тежък за нас, но и за останалите отбори. Трефъл има голяма ротация, но все пак игра мач от полското първенство в неделя. До следващия двубой имаме една седмица. Надявам се да се възстановим, да работим и да се подготвим максимално добре за Киев. Трябва да подобрим основни неща в нашата игра. Вярвам, че ще го направим„, каза още Людмил Хаджисотиров.

Рилски спортист падна, но продължава да се бори във ФИБА Къп (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани