12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Концентрацията е под всякаква критика

Тони Дечев: Концентрацията е под всякаква критика

Получават се огромни амплитуди, заяви наставникът на Балкан

„Разочароващ мач с оглед защитата на нашия отбор. След доброто начало нищо не предвещаваше катастрофата, която се случи във вторите 10 минути. Не мога още да си обясня дали някои хора разбират какво си говорим на разбора, на видеоанализите. Концентрацията е под всякаква критика. Мислехме, че мачът е свършил. Такава втора част, която направихме, е недопустима, а ние го правим вече в няколко поредни мача„, заяви треньорът на Балкан Тони Дечев след успеха над Черно море Тича с 98:87 в мач от НБЛ. 

5 поред за Балкан в НБЛ (видео)

„Надявам се когато имаме по-малко мачове, да се съберем и да потренираме по-сериозно, защото е недопустимо това, независимо срещу кой отбор е. Не подценяваме Черно море Тича. Те започнаха много добре, вкарват средно по 86 точки. И този път вкараха също толкова. Нашата основна задача бе да ги ограничим, но нямаше никаква отговорност, най-вече във фаза защита“, допълни специалистът.

„Това е недопустимо за нашия отбор, за претенциите, които имаме. А и за мен, естествено, защото аз също съм част от този отбор. За съжаление ние все още не можем да намерим това редуване на добри и лоши моменти. Получават се огромни амплитуди“, каза още наставникът на ботевградчани, които са с баланс от 5-2 и са трети в класирането. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани