5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Загубихме организацията си

Тони Дечев: Загубихме организацията си

В някои елементи не бяхме на ниво, допълни наставникът на Ямбол

“Две лоши части – втората и третата – ни лишиха от това да стоим близо до квалитетния противник. Никой не си е мислил, че този мач ще бъде лесен, независимо, че ги победихме на техен терен. Загубихме организацията си, поставиха ни под пресираща защита и напрежение. Когато нашият отбор не играе добре в нападение, не ни се получават нещата и в защита. Този път се случи точно това и естествено, не успяхме с нищо да компенсираме многото грешки. Грешките обикновено се компенсират с добра защита, с откраднати топки и с борба в нападение. Ние в тези елементи не бяхме на ниво. Поздравявам Берое за победата. Поздравявам и моите момчета за минутите, в които играха добре. Нищо друго не ни остава, освен да се готвим за следващия двубой и в него да бъдем по-добри”, каза след загубата на Ямбол със 78:93 наставникът Тони Дечев. 

Берое си отмъсти на Ямбол (видео)

За Ямбол Андрей Иванов се включи от пейката със 7 точки и 8 борби. 

“Започнахме добре. За съжаление, когато Берое премина към по-агресивна игра, не успяхме да се адаптираме. Не се справихме със защитата им. Допуснахме грешки и пропуснахме ситуации, а те ни отговориха с кошове от бързи атаки.Така че намирам победата на Берое за заслужена. Доста е сгъстена програмата, имаме малко дни до следващия мач, но се надявам всички да се възстановим и разбира се, отиваме в Бургас за победа“, сподели центърът на ямболии.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани