10.8 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияТомислав Минков: Надявам се да дойдат още деца в залите

Томислав Минков: Надявам се да дойдат още деца в залите

Първенството е с много интересен формат този сезон, е мнението на крилото на Академик

Първите 10 минути ни изиграха лоша шега. След това се видя във втората част и през голяма част от второто полувреме, че можем да играем наравно със Спартак. В началото те ни изненадаха, може би не бяхме готови, това според мен беше разковничето в двубоя“, бе мнението на баскетболиста на Академик Пловдив Томислав Минков след загубата от Спартак със 71:97 в Плевен в среща от 1 кръг в НБЛ през 2023/2024. 

“Не бяхме готови да отвърнем на агресията на Спартак в първите минути. Не можехме да получим топката и да изпълним задачата, която ни беше дадена от треньора и затова беше такъв хаос в началото“, каза още крилото, който се разписа с 11 точки в срещата. 

Нашите тренировки са точно по обяд и за нас не е трудно да се адаптираме към този час. Аз лично обичам повече да играя по това време. Надявам се занапред да се адаптираме целия тим и да сме по-добри, да излезем срещу ЦСКА по-подготвени. Надявам се в следващия двубой да започнем много по-добре. Ще ги разучим като отделни играчи и дано да се поздравим с победа“, добави 195-сантиметровият играч на пловдивчани.

„Първенството е с много интересен формат този сезон, с тези две шестици, на които ще се разделят отборите. Така ще е много по-интересно и по-драматично. Надявам се да дойдат още деца в залите. Това е смисълът„, пожела си Томислав Минков.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани