19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияТодор Тодоров: Важното е, че победихме

Тодор Тодоров: Важното е, че победихме

Oпитваме да налагаме агресия и енергия в двете фази, заяви треньорът на Спартак

Единственото хубаво нещо в този мач беше това, че имахме доста бързи атаки, особено след като нямахме нормален тренировъчен процес и не бяхме играли след повече от две седмици. Нашата организация не беше това, което искахме да бъде и в двете фази. Важното е, че победихме. Намираме се във време, в което постоянно има някой, който не е в оптимално състояние. Опитваме се да се нагодим към това нещо. Това се случва при абсолютно всички отбори, а не само при нас. Още от първия ден, в който станах треньор, се опитваме да налагаме агресия и енергия в двете фази. Някой път се получава, друг път – не„, заяви треньорът на Спартак Плевен Тодор Тодоров след успеха на своя тим над Шумен със 100:74 в мач от 15 кръг в НБЛ.

Надявам се всички да сме здрави за мача срещу Левски следващата седмица. Очаквам да се подготвим добре. Очаквам двата отбора да покажат най-доброто от себе си. Успяхме да спечели последната среща в Плевен. Тогава имахме доста доза късмет, така че се надявам да се представим добре“, добави наставникът на плевенчани, чийто тим постигна шеста победа в родния елит през този сезон.

Спартак достигна кота 100 за първи път през сезона в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани