5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияТити Папазов: Трудно бе да повторим играта ни от мача с Берое

Тити Папазов: Трудно бе да повторим играта ни от мача с Берое

Спечелихме благодарение на опита и класата ни, заяви треньорът на Левски Лукойл

Поздравления за Академик, въпреки разликата, много тежък мач за нас. Бяхме в тежка ситуация от гледна точка на физиката и психиката, тъй като само преди 48 часа играхме много отговорен двубой. Трудно бе да повторим играта ни от победата срещу Берое. Днес спечелихме благодарение на опита и класата ни, но трябва да отдадем заслуженото на Академик, който в нито един миг не се предаде и не ни даде възможност да се отпуснем„, заяви треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов след успеха на тима си в Пловдив с 84:71 като гост.

Имаше няколко ключови ситуации, в които бяха на прага да се доближат критично до нас и не се знаешe какво може да се случи. Треньорът Йордан Янков се опитва да използва енергията на младостта и да компенсира липсата на опит с доста смяна на защитата. Академик има потенциал и откакто присъства в елита на родния баскетбол нито за момент не е бил допълващ отбор. Винаги са тормозили големите. Президентът Васил Врачев и предишният треньор Асен Николов, както и настоящият – Йордан Янков, трябва да се гордеят с този проект. Не го казвам от куртоазия, а напълно искрено„, добави наставникът на столичани, които спечелиха за девети път в НБЛ.

Надявахме се да ни бъде по-лесно днес, но не се случи. Радващото за Академик е, че не се предаде и след двете тройки на Венци Петков последната четвърт, защото това ще им помогне в другите срещи. В събота срещу нас Берое в един момент се предаде, но това не се случи с Академик. Ние продължаваме да търсим играч на позиция 5 и чакаме завръщането на Йордан Минчев и Асен Великов, което ще улесни и тренировъчния ни процес„, завърши Тити Папазов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани