8.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Първата част бе ключова

Йордан Янков: Първата част бе ключова

Надявам се с всеки двубой да се подобряваме, добави наставникът на Академик

Доволен съм от мача, честно казано. Спрямо предишните ни две срещи влязохме с по-голяма енергия и показахме по-голямо желание, особено в защита. Трудно ни бе срещу Левски. Това е опитен отбор с опитни играчи и треньори. Първата част бе ключова, не можахме да ги доближим на повече от 5-6 точки“, коментира представянето на своя Академик Пловдив срещу Левски Лукойл треньорът Йордан Янков.

Надявам се с всеки двубой да се подобряваме и с идването на новия американски гард играта ни да стане по-разнообразна. Привличаме го заради контузията на Адриян Секулов, ще мине медицински прегледи и се надявам да бъде на линия за мача с Берое в събота. След двубоя с Рилски спортист оставих момчетата да починат вчера, но вероятно в цикъл като този трябва да тренираме и в почивния ден. Затова имахме проблеми със стрелбата днес„, добави наставникът на пловдивчани, които отстъпиха със 71:84 на носителя на Купа България 2020.

2 поред за Левски Лукойл в рамките на 48 часа

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани