5.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияТити Папазов: Подходихме абсолютно сериозно

Тити Папазов: Подходихме абсолютно сериозно

Пожелавам на Черно море Тича да не се демотивира от тази загуба, каза още треньорът на Левски

Безспорно очаквана победа. Единственото, което мога да кажа категорично, че в сравнение с мача от 9 октомври, когато открихме първенството, е очевиден напредъкът в отбора от Варна. Пожелавам им така да работят, с такова желание и с такова старание. Естествено в хода на двубоя младостта, липсата на опит, може би умората, и като се натрупа разлика, вече губят тази увереност, но много добра първа и трета част за тях. Правят ми добро впечатление, защото това са момчета, които са перспективата на българския баскетбол. Радостно е, че в такива моменти, когато видимо няма финансови възможности да се направи нещо по-значимо, се дава възможност на тези млади момчета, които рано или късно ще се отблагодарят, за това, което прави Варна за тях“, заяви треньорът на Левски Тити Папазов след успеха над Черно море Тича със 101:72 в изтеглен мач от 10 кръг в НБЛ.

Подходихме абсолютно сериозно, защото и победата над Ямбол, и мачът с Берое, и този в Ботевград срещу Балкан, ни подсказаха, че има напредък. Имаме видимо предимство в подкошието, където е големият опит на нашия отбор, но не съм приятно изненадан, защото го бяхме отчели като факт, че Черно море Тича играе все по-добре и им пожелавам по никакъв начин тази загуба да не ги демотивира. Напротив, в много дълги моменти те са играли успешно срещу отбор, който чувствително ги превъзхожда“, добави наставникът на столичани, които записаха четвърти успех в лигата през сезона.

Левски си свърши работата край морето (видео)

Ето и какво сподели за срещата във Варна един от реализаторите за Левски Чавдар Костов:

Мачът мина доста добре за нас. Играхме доста добре в защита и просто нещата ни се получаваха. Те са доста млад отбор и има още да работят.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани