13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияЛевски си свърши работата край морето (видео)

Левски си свърши работата край морето (видео)

Столичани достигнаха до четвърти успех в НБЛ

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Левски записа победа №4 в НБЛ през този сезон. В зала „Христо Борисов“ във Варна отборът на Тити Папазов надигра Черно море Тича със 101:72 като гост в изтеглен мач от 10 кръг в мъжкия ни елит. Столичани имат в актива си и 1 поражение, което ги поставя на трето място в класирането, докато „моряците“ са с баланс от 1-5 и са шести.

НАЙ-ДОБРИ: Чавдар Костов завърши с 22 точки за Левски. Ивица Радич оформи дабъл-дабъл – 21 и 13 борби. Венцислав Петков се включи от пейката с 18 точки и 6 асистенции. Илайджа Митро-Лонг и Цветомир Чернокожев финишираха съответно с по 14 и 13, като вторият овладя и 10 борби.

Михаил Молдов и Веселин Георгиев бяха най-добри за Черно море Тича с по 12 точки. С по 10 останаха Мартин Коцев, Венелин Христов и Мартин Тодоров.

КЛЮЧЪТ: Срещата се завърза в началото и домакините не спираха до дишат във врата на съперника чрез Мартин Коцев и Веселин Георгиев. Столичани отвърнаха чрез Чавдар Костов и Ивица Радич, за да излязат напред с 26:20 в края на първата част. До почивката въпреки усилията на Венелин Христов и Михаил Молдов, гостите намериха начин да се откъснат и да поставят на таблото 50:33 в своя полза. След паузата Левски не изпусна лидерството и стигна до крайното 101:72.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 17 ноември шампионите ще гостуват на Шумен в отложен мач от 4 кръг. Следващият двубой на варненци ще бъде на 4 декември срещу Академик Пловдив. 

СТАТИСТИКА ОТ ЧЕРНО МОРЕ ТИЧА – ЛЕВСКИ

Вижте пълен запис на двубоя: 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани