9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияДаниел Клечков: Левски наказа всяка една наша грешка

Даниел Клечков: Левски наказа всяка една наша грешка

Не мога да кажа, че момчетата не се стараха, коментира наставникът на Черно море Тича

Виждам, че имаме израстване, успяхме да изиграем една равна част – третата, там имаше даже определен подем. Те направиха грешки, ние пък им ги върнахме, не успяхме да реализираме тези грешки, които прави Левски, да отбележим кош и да ги накажем. Докато те са много по-опитни от нас и ни наказват. Всяка една наша грешка се наказва – 22 на 10 точките от грешки за Левски. Определено са по-класни, ние сме по-зелени още, лесно бъркаме. Бъркаме така, че няма шанс да се върнем, но не мога да кажа, че момчетата не се стараха„, коментира треньорът на Черно море Тича Даниел Клечков след загубата от шампионите със 72:101 в изтеглен мач от 10 кръг в НБЛ.

Всеки, който влезе даде максимума от възможностите си. Контузени са Мартин Стефанов, Иван Спиров, Берк Мехмед, Христо Ганчев. Цветомир Куртев стисна зъби, за което го поздравявам, той също има контузия в прасеца. Между другото, направи много добро включване. Тези резултати от началото на първенството са реални с оглед на това, че сме млади, прекарваме го с много емоции и старание от всеки в защита, ОК, не сме победили, но смятам, че не стоим лошо на терена и правим каквото можем„, добави наставникът на „моряците“, които имат баланс от 1-5 и заемат шесто място в класирането.

Левски си свърши работата край морето (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани