13.6 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Тити Папазов: Левски пречупи Спартак с играта в защита

КУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Тити Папазов: Левски пречупи Спартак с играта в защита

Ние се забавляваме, заяви треньорът на Левски

Левски пречупи Спартак Плевен с играта в защита. Независимо от това, трябва да признаем, че 13% успеваемост от тройката съперникът едва ли някога повече ще има. За мен те прегоряха. Дойдоха един ден по-рано в Ботевград. На 90 км. това не се случвало не помня от кога. За мен преекспонираха в желанието си да продължат в следващата фаза. Да, нормално е да искат да победят, имат класа и желание, след като играха силно срещу Балкан в тази зала. Но когато най-силното ти оръжие е ограничено и от нас, както и от самите тях, имахме много лека разлика от 33 точки. Това е повече отколко сме искали, за да се запазим, все пак утре имаме мач. Без да подценяваме Ямбол и е нормално да искаме да победят. Миналата година ни изненадаха Берое. Днес ако Ямбол ни направи някакъв подарък, добре дошъл“, заяви треньорът на Левски Тити Папазов след успеха над Спартак с 91:70 в 1/4-финала в турнира за Купата на България.

Прекрасно поведение от страна на целия отбор. Прекалено е да вярваш, че преди мача ще водиш с 33 точки в началото на последната част срещу отбор, който ни победи в Плевен. Ние сме тимът, който идва в Ботевград най-освободен. Другите имат ангажименти, променят правилниците, ние се забавляваме. Ако и това ни забранят, вече не знам какво ще правим“, допълни наставникът на шампионите.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Левски мина с лекота през Спартак за полуфинал в Ботевград

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани