6.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаТео Папалукас: Олимпиакос е един от най-добрите отбори в Европа

Тео Папалукас: Олимпиакос е един от най-добрите отбори в Европа

Вярвам, че тимът може да достигне до финалите в Евролигата, допълва една от легендите в турнира

Една от легендарните фигури в европейския баскетбол Тео Папалукас смята, че Олимпиакос на Александър Везенков може да достигне до Финалната четворка в Евролигата. 44-годишният бивш гард сподели, че тимът на българина е един от най-добрите на Стария континент.

Беше добре за Олимпиакос, че се завърна в гръцкия шампионат и играе по два пъти в седмицата. Вярвам, че тимът може да достигне до финалите в Евролигата. Олимпиакос е един от най-добрите състави на Стария континент“, сподели пред israelhayom.co.il. Тео Папалукас.

Роденият в Атина бивш баскетболист носи екипа на „червено-белите“ през 2001/2002 и от 2008 до 2011 г. Освен това, кариерата му преминава през ЦСКА Москва и Макаби Тел Авив.

Тео Папалукас е носител на трофея в Евролигата през 2006 и 2008 г. Част от списъка с легенди в турнира на богатите от 2013 г. насам и един от 50-те участници, допринесли за развитието му от 2008 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани