19.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАСтеф Къри се развихри срещу Маями (видео)

Стеф Къри се развихри срещу Маями (видео)

Голдън Стейт победи за трети път у дома в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Голдън Стейт ликува за трети път като домакин в НБА през този сезон. Момчетата на Стив Кър се справиха със съпротивата на Маями със 123:110. Това пък бе четвърто поражение за „горещите“ в най-силното първенство в света през 2022/2023.

НАЙ-ДОБРИ: Стеф Къри отново се превърна в мотора на Голдън Стейт, като финишира с 33 точки, от които 7 тройки, плюс 7 борби и 9 асистенции. Клей Томпсън добави 19. Андрю Уигинс оформи дабъл-дабъл – 18 точки и 10 борби.

Джими Бътлър бе най-резултатен за Маями с 27 точки, 6 борби и 8 асистенции. Бам Адебайо го последва с 26 и 8 борби. Кайл Лаури остана с 12 точки, 5 борби и 8 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Стеф Къри даде импулса на своите в последната четвърт, в която се разписа с 10 точки. В средата на периода гардът наниза тройка през Тайлър Хиро за 108:100 в полза на Уориръс, а след това бе точен още няколко пъти, за да подпечата победата им. Така той премина 30-точкова бариера във всичките 4 домакинства на Голдън Стейт до момента през сезона.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 30 октомври шампионът в НБА ще гостува на Шарлът, а в същия ден Маями ще излезе срещу Сакраменто. 

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – МАЯМИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани