18.3 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАРъсел Уестбрук за контузиите в Лейкърс: Реалността е такава и трябва да...

Ръсел Уестбрук за контузиите в Лейкърс: Реалността е такава и трябва да се адаптираме

Най-важното е да спечелим следващия мач, независимо в какъв състав, смята гардът

Една от звездите в НБА Ръсел Уестбрук коментира ситуацията с контузиите в лагера на своя Лос Анджелис Лейкърс. 191-сантиметровият гард смята, че тимът му трябва да се съсредоточи върху това, което може да контролира. 

Това е прост факт. Реалността е такава и ние трябва да се адаптираме към нея. На никого не му пука. Най-важното е да спечелим следващия мач, независимо в какъв състав. Ето по този начин трябва да приемем ситуацията. Важно е да се съсредоточим върху това, което можем да контролираме. Това се опитвам да правя сега„, сподели пред американските медии MVP в НБА през 2017 г.

Ръсел Уестбрук може да се похвали със средни показатели от 18.9 точки, 7.8 борби и 7.7 асистенции в общо 51 мача на „езерняците“ в лигата през 2021/2022.

Лейкърс имат в актива си 24 победи и 27 загуби, което ги поставя на девето място в Западната конференция в НБА. Следващият мач на Ръсел Уестбрук и компания ще бъде утре сутрин срещу Портланд.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани