13.2 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоНационални отбориРосен Барчовски разкрива състава на България за мачовете с Чехия в понеделник

Росен Барчовски разкрива състава на България за мачовете с Чехия в понеделник

Това ще се случи на пресконференция в София

Селекционерът на мъжкия ни национален отбор Росен Барчовски ще обяви имената на играчите, които ще участват в подготвителния лагер преди втория прозорец на квалификациите за Световното първенство през 2023 г. Това ще се случи на пресконференцията на 14 февруари, от 12.00 ч., в „Пресклуб България“ в сградата на Националния стадион „Васил Левски“.

В срещата с медиите ще участва и капитанът на националите Чавдар Костов.

България ще приеме Чехия на 24 февруари от 19.00 ч. в „Арена Ботевград“ и ще гостува на същия съперник три дни по-късно. От официалната страница на ФИБА също обърнаха внимание на българския отбор.

България успя се класира за Евробаскет 2022, след като елиминира Латвия от сметките, така че “лъвовете” ще искат да продължат успешното си представяне в търсене на място на Световното първенство. Те се сблъскаха с проблеми в груповата фаза, започвайки я със загуби от 20 и 10 точки съответно срещу Литва и Босна и Херцеговина. Така или иначе, България ще се пробва да превърне Чехия в поредната си жертва, като една победа ще му бъде достатъчна, за да остане в борбата за класиране напред преди юлския квалификационен прозорец”, пишат от световната централа.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани