9.7 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоНационални отбориРосен Барчовски: Изглеждахме ужасно

Росен Барчовски: Изглеждахме ужасно

Спряха играта ни в нападение и всичко приключи, не скри разочарованието си селекционерът на България

Нямам коментар след загуба с разлика от 39 точки. Поздравявам тима на Босна, който имаше предимство във всички фази на играта. Глупаво е да коментирам този мач, играхме много лошо. В първия игрови прозорец срещу Гърция и Латвия показахме съвсем различно лице, докато в тази среща просто изглеждахме ужасно, което беше изненада за мен. Не можем да играем добър баскетбол без силно представяне в офанзивен план. Босна се представи силно в защита и неутрализира нашата организация. Спряха играта ни в нападение и всичко приключи“, не скри разочарованието си Росен Барчовски след катастрофалното 49:88 срещу Босна и Херцеговина в европейска квалификация.

Опитахме всичко, направих много смени. Смених защитата, но в двубой като този е невъзможно да промениш нещо. Много неща трябва да се променят за мача срещу Гърция. Сигурен съм, че моят отбор ще играе по-добре в следващата среща. Имаме много играчи на гардовата позиция, не е лесно да ротирам всичките баскетболисти“, допълни наставникът на представителния ни тим.

Категорична Босна и Херцеговина не остави ходове на България (видео)

Дий Бост: Не се борихме

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани