9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияРосен Барчовски застава начело на Треньорската комисия (видео)

Росен Барчовски застава начело на Треньорската комисия (видео)

Имаме много неща да променим, заяви националният селекционер

Селекционерът на мъжкия национален отбор Росен Барчовски оглави отново Треньорската комисия към БФБ. Днес той бе избран единодушно на Общото събрание на колегията в зала „Триадица“ в София.

Росен Барчовски обяви и състава на Комисията, в която освен него влизат още 8 души. Това са Георги Божков, Емилия Кръстева, Людмил Хаджисотиров, Константин Папазов, Татяна Гатева, Васил Христов, Марина Борукова и Николай Пеев.

Всички сте запознати с плана за работа. Имаме много неща да променим. Това без съмнение е най-важната комисия на БФБаскетбол. Ще искам да се събираме често. Надявам се през 2022 г. най-накрая да можем да работим нормално и да няма пандемия и вируси“, каза пред колегите си Росен Барчовски.

Бъдете здрави, работете. Дано 2022 г. е успешна за всички ви. Искам да ви напомня едно – гледайте цялата картина“, каза пред треньорите и президентът на БФБ Георги Глушков.

Цялото изказване на Росен Барчовски вижте тук

Осем основни задачи в концепцията на Росен Барчовски за Треньорската комисия

 

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани