11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияРилски отново на верния път в НБЛ (видео)

Рилски отново на верния път в НБЛ (видео)

Самоковци се справиха със съпротивата на ЦСКА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Рилски спортист отново намери пътя към победата в НБЛ. Самоковци се справиха със съпротивата на ЦСКА с 88:78 като гости в мач от 29 кръг в шампионата при мъжете. Отборът на Любомир Киров е с баланс от 22-7 и се намира на второ място в класирането, докато „червените“ са пети с 14 успеха и 15 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Джоузеф Лоусън се отчете с 18 точки и 8 борби за Рилецо. Чавдар Костов добави 17 и 5 борби. С по 13 точки се разписаха Алекс Симеонов и Мирослав Васов, като първият овладя и 5 борби. Джон Флорвиъс вкара 11 плюс 5 борби.

Георги Боянов се завърна в игра за ЦСКА с 22 точки в добавка към 14 борби и 5 асистенции. По 17 отбелязаха Александър Радукич (8 борби) и Виктор Гергов. Камерън Грегъри остана с 10 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Гостите имаха повече точки от втори шанс – 20 срещу 7 за „червените“. В добавка, самоковци допуснаха по-малко технически грешки – 6 срещу 12 за селекцията на Росен Барчовски.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 14 април Рилски спортист ще има визита на Спартак Плевен, докато ден по-рано ЦСКА ще спори с Черноморец.

СТАТИСТИКА ОТ ЦСКА – РИЛСКИ СПОРТИСТ

Вижте пълен запис на двубоя:

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани